Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

На какво трябва да се обърне внимание, когато се използва Bluetooth слушалки!

Време за освобождаване: 2020-09-22 11:10:47  Хитове: 10

В днешно време все повече хора използват блутут слушалки по улиците или във фитнес центрове, особено таксиметровите шофьори.Почти всеки от тях е таксиметров шофьор.Въпреки че слушалките Bluetooth са леки, лесни за носене и лесни за употреба, в процеса на употреба трябва да се обърне внимание на следните ситуации.


1.Опитай се да не го използваш дълго време.Тъй като слушалките на Bluetooth са предимно в ухото, слушалката е в ушния канал, а тъпанчето е близо до диафрагмата на слушалката.Звукът на слушалките може да стимулира слуховия нерв на тъпанчето.Ако се използва за слушане на песни и разговори по телефона дълго време, лесно е да се предизвика замайване и главоболие.


Второ.Опитайте се да не използвате продукти без марка.В процеса на използване на Bluetooth слушалки, много хора неизбежно ще запушат и дърпат слушалката многократно, което неизбежно ще одраска ушния канал и ще причини възпаление на ухото.По-специално, за тези фалшиви слушалки Bluetooth, някои производители използват по-малко материали за слушалки, за да спестят разходи, което е лесно да се предизвика ушна инфекция.


Три.Опитай се да не използваш блутут слушалки на оживени пътища.В сравнение с традиционния подслушвателен слушалки Bluetooth има по-добър ефект върху външния шум на околната среда.По-специално някои марки слушалки използват технологии за намаляване на шума с цел постигане на високо равнище на намаляване на шума.Поради това не е целесъобразно да се използват по оживени пътища, особено при пресичане на пешеходни пътеки.Поради отличния ефект на намаляване на шума от слушалките е трудно да чуете, когато превозното средство се движи. В резултат на това вероятността за пътнотранспортни произшествия е значително увеличена.


Следователно, за да се избегнат ефективно неблагоприятните ефекти на Bluetooth слушалки върху тялото, в допълнение към ежедневния опит да не се носи дълго време, на мястото на употреба на слушалките, на избора на обем в процеса на употреба и т.н., трябва да се обърне внимание.


предишен: ръководство за по...

Следващия: Как да свържете Blue...